БСП дава мандат на ръководството на ПГ на БСП за България да

...
БСП дава мандат на ръководството на ПГ на БСП за България да
Коментари Харесай

БСП ще продължи разговорите с Има такъв народ до постигане на споразумение

БСП дава мандат на ръководството на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " да продължат диалозите с Има Такъв Народ до реализиране на съглашение, гарантиращо осъществяването на конкретизираните дотук договорености. Това се споделя в решение на Националния съвет на Българска социалистическа партия по отношение на проектокабинета на " ИТН ". 

При неспособност да бъде определено постоянно държавно управление с мандата на Има Такъв Народ и третият мандат бъде връчен на " Българска социалистическа партия за България ", служебният кабинет да бъде препоръчан за утвърждение като постоянен Министерски съвет с парламентарна поддръжка, гласи още решението. В него се показва и че окончателното решение за поддръжка ще бъде взето от Народно събрание на Българска социалистическа партия на автограф. 

Освен това, Българска социалистическа партия прави оценка като сполучливо изпълнен даденият на предходния пленум мандат за договаряния с Има Такъв Народ. От левицата означават и че съставът на Министерски съвет е отговорност на Има Такъв Народ. Но пък приема показаната от трибуната на Народното събрание декларация от Има Такъв Народ като обществен ангажимент от тяхна страна, само че я прави оценка като непълна с оглед постигнатите договорености в двустранните диалози. 

Националният съвет на Българска социалистическа партия регистрира и зародилите несъгласия сред част от така наречен партии на смяната и неналичието на изясненост към днешна дата за нужната поддръжка за държавно управление, излъчено от Има Такъв Народ, както и за болшинство, което да подсигурява парламентарна поддръжка за осъществяване на целите му. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР